20.000 Forintos vásárlás esetén a szállítás díjmentes! Készleten lévő termékeinket, 1-3 munkanapon belül szállítjuk!

Kérdése van? Hívjon minket! +36705712101

Fizetési információk

Szállítási információk

Email: hello@bazarimajom.hu

Játék, hobbi

Játék, az élet része!

A játékok a gyermeki érzékszervek és készségek fejlesztésén túl alapot ad, és felkészíti a gyerekeket a későbbi érett társadalmi szerepeikre is. A játék és a játékszerek használata nélkülözhetetlen a gyermekek fejlődésében.

jatek-kat-leir

Fontosságát az adja, hogy ezen keresztül tanulják meg a gyerekek, hogy milyen a körülöttük lévő világ, és közben felfedezik saját identitásukat, akár egy szerepjáték alkalmával, és fejlesztik a velük született készségeiket. Megtanulják az ok-okozati viszonyokat, kialakul a kreatív játék és a képzelőerejük, amely segítségével felfedezik a másokhoz fűződő kapcsolatokat és azok kezelésének módját, illetve rengeteg helyzetben gyakorolhatják önmaguk képességeit, amelyekre felnőttként is szükségük lesz.

 

A felnőttek is előszeretettel játszanak.

Népszerű, pl.: a társasjáték vagy kártyajáték, ami csoportos tevékenység, amely a társadalmi kötelékek kialakítását és megerősítését szolgálja, vagy akár a puzzle, kirakó, vagy egyszemélyes játék, amely szolgálhat kikapcsolódást, fiatalkorban megtanult viselkedésminták felelevenítését, elme és a test fejlesztését.